Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

La Multi Ani De Sf Petru Si Pavel

La Multi Ani De Sf Petru Si Pavel. Avem dezlegarea la peşte şi luni, marţi, joi, când cade sărbătoarea vreunui sfânt cu doxologie mare. Multi ani , belsug si sanatate , petre ! Pentru ca atunci totul va fi bine si vei gasi puterea sa razbati peste orice greutati. Ziua se umple de fericire. La multi ani de ziua numelui tau!

Pentru paula azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti. Iți doresc o zi de sf. Troparul sfintilor apostoli petru si pavel. Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „la mulţi ani, multă sănătate. Trimite si tu un gand.

Cateva Detalii Haioase Despre Sf Petru Si Pavel
Cateva Detalii Haioase Despre Sf Petru Si Pavel Source from : https://pt.slideshare.net/kellyabb/cateva-detalii-haioase-despre-sf-petru-si-pavel
Mesaje petru şi pavel 2016. Crestinii ortodocsi si cei catolici sarbatoresc astazi ziua sfintilor apostoli si pavel. Felicitari de sf.petru si pavel. Aratand astfel dragostea cea catre. Pavel, petru, petre, petrica, petrisor, petronel, paul, paula, petronela, petruta, petrita, paulina, paulica, petra, pauliana •••.

Nu se pun capcane şi lupii nu se alungă cu focuri de armă.

E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La mulţi ani şi fie ca sfânţii petru şi pavel să te călăuzească mereu! Multi ani , belsug si sanatate , petre ! Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni.

Ziua de azi e numai a ta. Sa ai parte de sănătate, multe realizări si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! Apostoli petru si pavel are o durată variabilă de la an la an, deoarece începutul lui este fixat în funcţie de data variabila a sfintelor pasti. La multi ani de sf.mihail si gavril! Multi ani , belsug si sanatate , petre !

La Mulți Ani Cu Ocazia Sărbătorii Sfinților Apostoli Petru și Pavel Comuna Plugari
La Mulți Ani Cu Ocazia Sărbătorii Sfinților Apostoli Petru și Pavel Comuna Plugari Source from : http://comunaplugari.ro/2017/06/la-multi-ani-cu-ocazia-sarbatorii-sfintilor-apostoli-petru-si-pavel/
La mulţi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poate numele sfintilor petru si pavel! Cei ce sunteti intre apostoli, mai intai pe scaun sezatori si lumii invatatori, stapanului tuturor rugativa, pace lumiii sa graiuri de viata vesnica a rostit petru catre piatra vietii zicand: Fie ca aceasta zi sa va deschida poarta unui viitor plin de succese, dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! Trimite si tu un gand. Pavel, petru, petre, petrica, petrisor, petronel, paul, paula, petronela, petruta, petrita, paulina, paulica, petra, pauliana •••.

La multi ani de ziua numelui tau!

Troparul sfintilor apostoli petru si pavel. De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele! La multi ani de ziua numelui tau! Iți doresc o zi de sf. La cine, afara de tine, vom merge si sa fim vii?

La mulţi ani şi fie ca sfânţii petru şi pavel să te călăuzească mereu! De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele! Felicitari de sf.petru si pavel. La multi ani, de sfintii petru si pavel! Să trăieşti o mie de ani şi încă o viaţă, să petrecem, să bem până dimineaţă.

La Multi Ani De Sfintii Petru Si Pavel 2020 Youtube
La Multi Ani De Sfintii Petru Si Pavel 2020 Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=gut2POtLk7s
Nu se pun capcane şi lupii nu se alungă cu focuri de armă. La multi ani, de sf. Troparul sfintilor apostoli petru si pavel. La multi ani,de sf.petru si pavel! Cei doi apostoli, petru şi pavel, sunt sărbătoriţi împreună pe 29 iunie pentru că au murit în aceeaşi zi, în anul 67, în timpul prigoanei creştine declanşate de împăratul roman nero.

Troparul sfintilor apostoli petru si pavel.

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Draga paul, de ziua numelui tau iti. Pavel, petru, petre, petrica, petrisor, petronel, paul, paula, petronela, petruta, petrita, paulina, paulica, petra, pauliana •••. Pavel era opusul total al lui petru. La multi ani,de sf.petru si pavel!

Posting Komentar untuk "La Multi Ani De Sf Petru Si Pavel"